Startpagina
Over Ons
Party & Feesten
Turks Buffet
    Voorgerechten
    Soepen
    Salades
    Hoofdgerechten
    Nagerechten
    Drankjes
Indisch Buffet
Marokkaanse Catering
Italiaans Buffet
Lunch
Ontbijt
Kant en Klaar Pakket
Aybur Specialiteit
Exclusive Plates
Drankassortiment
Extra Diensten
Galerij
Referenties
Links
Contact

Koude/warme voorgerechten

1- Turks Helal Buffet

Zoals hieronder te lezen is hebben we veel mogelijkheden op het gebied van gerechten. Wij, als team, doen ons uiterste best om de lekkerste gerechten voor u klaar te maken. Bent u op zoek naar andere soorten gerechten kunt u ons altijd bellen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Zoals we steeds weer herhalen: Uw voorkeuren en ideeen zijn voor ons heel belangrijk, ook op gebied van de catering!

De prijzen kunnen varieren vanwege ons uitgebreide assortiment. U kunt ons opbellen en informeren naar de prijzen.

Onze voorgerechten:
Mezes zijn verschillende Turkse voorgerechten die heerlijk smaken met een lekker Turks broodje.
Hieronder kunt u de verschillende soorten mezes lezen.
Humus: kikkererwten, sesampasta,knoflook, citroen en olie
Haydari: yoghurt met knoflook,roomboter en mint
Peynir ezmesi: kaas, paprikapuree en peterselie
Patlican ezme: gestampte, gegrilde aubergine met paprika
Cacik: Turkse yoghurt met fijngesneden komkommer, knoflook en mint
Patates salatasi: gesneden aardappels met peterselie,tomaten,komkommer en verschillende kruiden
Biber dolma: Turkse paprika gevuld met rijst en gehakt in tomatensaus
Patlican Sarma: 3 rolletjes gebakken aubergine gevuld met gehakt in tomatensaus
Mücver: Gebakken courgettekoek met Turkse yoghurt
Mini Köfte: Kleine portie gebakken gehaktrolletjes
Kaymakli Mantar: Champignons pittig gebakken in tomaten en knoflooksaus
Kasarli Karides: Gebakken gepelde garnalen met kaas
Karides Tava: Gebakken gepelde garnalen uien en knoflook in tomatensaus
Antep ezme: fijngemalen tomaten met uien,paprika en pepers (pittig)
Tonlu salata: tonijnsalade met verse citroen en olijven
Yaprak sarma: druiven bladeren gevuld met rijst
Kisir: gebroken tarwe met heerlijke tomatensaus, tomaten, komkommer, ui, citroen en kruiden.
Sigara Boregi: Gevulde bladerdeeghapjes met kaas.
Mercimekli Kofte: Gekookte erwten met gebroken tarwe, tomatensaus, ui, citroen, kruiden
Lahmacun: Turkse Pizza met gehakt of met kaas
Simit: Turks rond broodje met sesam.(evt. ook met kaas).
Croissant: met kaas of chocolade.
Kiymali Pide: met gehakt of kaas gevulde deeg.



Naar boven

Printerversie